Η Bestlove εισάγει και διανέμει ερωτικά παιχνίδια και αξεσουάρ από την Ευρώπη (Ολλανδία, Ισπανία, Αγγλία κ.α.). Τα προϊόντα που εισάγουμε είναι μόνο από αξιόπιστες μάρκες (brands), πιστοποιημένα και ελεγμένα. Δεν εισάγουμε ερωτικά προϊόντα noname, OEM ή από εταιρείες που δεν είναι πιστοποιημένες.

Στο Bestlove Sex Shop θα βρείτε δονητές, περιστρεφόμενους/Rabbit, δονούμενα αυγά, μικρούς δονητές/bullet, διεγερτές κολπικής και πρωκτικής χρήσης, Hi-Tech δονητές, G-Spot δονητές και διεγερτές, Strap-on, ρεαλιστικούς φαλλούς, διεγερτές προστάτη P-Spot, διπλούς δονητές, προϊόντα για ασκήσεις Kegel, σφήνες/τάπες, αντλίες/τρόμπες και αξεσουάρ πέους, αυνανιστήρια, κούκλες φουσκωτά, λιπαντικά και ερωτικά παιχνίδια sex toys για άντρες & γυναίκες.

Η αγάπη μας για τον έρωτα και την μεγιστοποίηση της απόλαυσης, μας οδήγησε στην έρευνα για τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια, τα οποία θα καλύψουν και τους ποιο απαιτητικούς πελάτες!

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Ιερά Οδό, Αιγάλεω και τα προϊόντα μας αποστέλλονται με DHL. Η αποθήκη μας δεν είναι επισκέψιμη για το κοινό.