Αυνανιστήρια : Ποιο αυνανιστήρι να επιλέξω;

Τι είναι τα αυνανιστήρια;

Τα αυνανιστήρια είναι ειδικά διαμορφωμένα sex toys που βοηθούν στην ικανοποίηση του άντρα μέσω του αυνανισμού. Κάθε αυνανιστήρι είναι διαφορετικό στην κατασκευή του και προσφέρει διαφορετική απόλαυση. Τα περισσότερα αυνανιστήρια έχουν τρύπα αιδοίου και πρωκτού για περισσότερη ευχαρίστηση.

Ποιο αυνανιστήρι να επιλέξω;

Κάθε αυνανιστήρι λόγω του διαφορετικού του σχεδιασμού έχει αναλυτική περιγραφή και δείχνει η κοιλότητα πως έχει κατασκευαστεί. Τα αυνανιστήρια σχεδιάζονται προσεκτικά για την επιτυχημένη προσομοίωση του αιδοίου ή του πρωκτού με σκοπό την μέγιστη απόλαυση.

Με βάση τις πωλήσεις και τις αξιολογήσεις των πελατών θεωρούμε ότι το καλύτερο αυνανιστήρι στην αγορά είναι το :

Άκρως ρεαλιστικός υγρός κόλπος Crazy Bull με δονούμενα Bullets, αίσθηση κανονικού δέρματος και κανονικού κόλπου για αντρικό αυνανισμό.

Crazy Bull – υγρός κόλπος με δονούμενα Bullets για αυνανισμό

Κωδικός προϊόντος: D-214854

Άκρως ρεαλιστικός υγρός κόλπος Crazy Bull με δονούμενα Bullets, αίσθηση κανονικού δέρματος και κανονικού κόλπου για αντρικό αυνανισμό, αυτολιπαίνεται από μόνος του! Περιλαμβάνει δονούμενο bullet με συσκευή ελέγχου έντασης δόνησης.

 

Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω, κάτι σαν διπλή ευχαρίστηση προτείνουμε το :

Temptation Passion Lady Sexual Threesome διπλό αυνανιστήρι με δύο αιδοία για τρίο με διαφορετική ρεαλιστική αίσθηση το κάθε ένα.

Temptation Passion Lady Sexual Threesome αυνανιστήρι με δύο αιδοία για τρίο

Κωδικός προϊόντος: D-211739

Temptation Passion Lady Sexual Threesome διπλό αυνανιστήρι με δύο αιδοία για τρίο με διαφορετική ρεαλιστική αίσθηση το κάθε ένα.

 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικές προσομοιώσεις, φανταστείτε το σαν να κάνετε σεξ με πολλές γυναίκες, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις διακριτικές λύσεις της Tenga

Δείτε όλα τα αυνανιστήρια Tenga εδώ

 

Ακόμα ένα αυνανιστήρι που αξίζει να δοκιμάσετε είναι το:

Αυνανιστήρι προσομοίωσης του αιδοίου της πορνοστάρ Alina Lopez FLESHLIGHT GIRLS ROSE. Νιώστε κάθε καμπύλη, πτυχώσεις και υφές.

Αυνανιστήρι FLESHLIGHT GIRLS ALINA LOPEZ ROSE

Κωδικός προϊόντος: D-229554

Αυνανιστήρι προσομοίωσης του αιδοίου της πορνοστάρ Alina Lopez. Νιώστε κάθε καμπύλη, πτυχώσεις και υφές της διάσημης ηθοποιού πορνό Alina Lopez.

Η υφή ξεκινά με ένα σφιχτό σημείο εισόδου που σας οδηγεί σε μια σειρά από στενούς θαλάμους που αποτελούνται από δαχτυλίδια ευχαρίστησης, λαβές που σφίγγουν και εξαιρετικά σφιχτά περάσματα ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν απαλό μασάζ στο πέος σας με κάθε ώθηση.

Η ικανοποίηση είναι εγγυημένη. Κάθε αυνανιστήρι θα σας κάνει να νιώσετε διαφορετικά, έχει την δική του υφή και αίσθηση.

Αξίζει να τα δοκιμάσετε!

Αυνανιστήρια κορυφαίες πωλήσεις

You are currently viewing Αυνανιστήρια : Ποιο αυνανιστήρι να επιλέξω;