Διπλός δονητής απόλαυση και φαντασίωση!

Ο διπλός δονητής είναι ένα sex toy ειδικά κατασκευασμένο για να ικανοποιεί 2 άτομα ταυτόχρονα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πληθώρα τρόπους και να φέρει απίστευτα αποτελέσματα ηδονής ακόμα και από 1 άτομο. Έχει συνδυαστεί κυρίως σε αντρική φαντασίωση με 2 γυναίκες που θέλουν να ικανοποιηθούν ταυτόχρονα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα 2 φύλα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ευχαριστηθείτε το σεξ!!!

Από τους διπλούς δονητές σας προτείνουμε:

Διπλός δονητής King Cock Thick Flesh 40.6 cm, σχεδιασμένος για να χαρίσει ατελείωτη απόλαυση, χωρίς φθαλικα, χωρίς λατεξ, υποαλλεργικός.

Διπλός δονητής King Cock Thick Flesh 40.6 cm

Κωδικός προϊόντος: PD5518-21

Διπλός δονητής King Cock Thick Flesh 40.6 cm, σχεδιασμένος για να χαρίσει ατελείωτη απόλαυση, χωρίς φθαλικα, χωρίς λατεξ, υποαλλεργικός. Κατασκευάζεται στην Αμερική.

 

Γυάλινος διπλός δονητής Icicles Number 57 Hand Blown Glass Massager σχεδιασμένος για διέγερση του G-Spot και για του P-Spot.

Γυάλινος διπλός δονητής Icicles Number 57 Hand Blown Glass Massager

Κωδικός προϊόντος: PD2957-00

Γυάλινος διπλός δονητής Icicles Number 57 Hand Blown Glass Massager σχεδιασμένος για διέγερση του G-Spot και για του P-Spot. Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό γυαλί. Βάλτε τον σε ζεστό νερό για μία ζεστή αίσθηση ή σε κρύο για κρύα. Καθαρίζετε εύκολα.

 

Γυάλινος δονητής Icicles Number 55 Hand Blown Glass Massager κατασκευασμένος από υποαλλεργικό γυαλί. Βάλτε τον σε ζεστό νερό για μία ζεστή αίσθηση ή σε κρύο για κρύα. Καθαρίζετε εύκολα.

Γυάλινος διπλός δονητής Icicles Number 55 Hand Blown Glass Massager

Κωδικός προϊόντος: PD2955-00

Γυάλινος διπλός δονητής Icicles Number 55 Hand Blown Glass Massager σχεδιασμένος για διέγερση του G-Spot και για του P-Spot. Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό γυαλί. Βάλτε τον σε ζεστό νερό για μία ζεστή αίσθηση ή σε κρύο για κρύα. Καθαρίζετε εύκολα.

 

Διπλός δονητής Dillio 40.7 cm χωρίς φθαλικα, υποαλλεργικός.

Διπλός δονητής Dillio 40.7 cm

Κωδικός προϊόντος: PD5312-11

Διπλός δονητής Dillio 40.7 cm χωρίς φθαλικα, υποαλλεργικός.

You are currently viewing Διπλός δονητής απόλαυση και φαντασίωση!