Δονητές sex shop : Δονητές ή ρεαλιστικό φαλλό;

Θέλετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δονητές ή ρεαλιστικό φαλλό σε sex shop;

Ο δονητής ή ο ρεαλιστικός φαλλός θα σας ικανοποιήσει περισσότερο; Τι διαφορές έχουν;

Πρώτα από όλα κάθε σώμα έχει διαφορετικές σεξουαλικές απαιτήσεις. Πρέπει να αναλογιστείτε αν θέλετε προσομοίωση του αληθινού πέους ή μια διαφορετική αίσθηση δόνησης που θα σας ικανοποιήσει διαφορετικά και ίσως ξεκλειδώσει κάποιες πρωτόγνωρες αισθήσεις.

Οι δονητές λειτουργούν με την απόλαυση της διείσδυσης ταυτόχρονα με την αίσθηση της δόνησης. Μπορείτε να επιλέξετε την δύναμη της δόνησης ή την λειτουργία της, για παράδειγμα συνεχής δόνηση ή με διακοπές. Κάθε δονητής έχει πολλές λειτουργίες και προγράμματα δόνησης για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Η δόνηση διεγείρει και ερεθίζει πλήρως όλες τις ερωτογενείς ζώνες σας και σας ξεκλειδώνει αισθήσεις που δεν γνωρίζατε. Κάθε δονητής είναι διαφορετικός και μπορεί να σας δώσει μία νέα αίσθηση που δεν περιμένατε. Γενικά οι δονητές βελτιώνουν την σεξουαλική σας ζωή και τις αισθήσεις σας.

Ένας ρεαλιστικός φαλλός προσομοιώνει το πέος. Μπορείτε να διαλέξετε μαλακό ή σκληρό, μεγάλο ή μικρό αναλόγως τις σεξουαλικές προτιμήσεις σας. Με ένας ρεαλιστικό φαλλό θα αυνανιστείτε στην ένταση και στην πίεση που θέλετε ώστε να πετύχετε την μέγιστη σεξουαλική σας ευχαρίστηση.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο δονητή σας προτείνουμε:

Δονητής ασύρματος ηψηλής ποιότητας με ρολόι τηλεχειριστήριο

Δονητής ασύρματος υψηλής ποιότητας με ρολόι τηλεχειριστήριο

Κωδικός προϊόντος: D-227087

Αυτός ο δονητής είναι κατασκευασμένος από εύκαμπτη ιατρική σιλικόνη και μπορεί να τοποθετηθεί άνετα και απαλά στο δέρμα. Αυτό που είναι ιδιαίτερο σε αυτό τον δονητή είναι το ασύρματο τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την ευχαρίστηση από το ρολόι . Μπορείτε να επιλέξετε από 7 συναρπαστικά προγράμματα δόνησης με διαφορετικούς βαθμούς έντασης.

 

Δονητής Fun Function Bunny Funny Wave 2.0 με διεγερτή κλειτορίδας και κίνηση κύματος, επαναφορτιζόμενος με USb, υποαλλεργικός, αδιάβροχος, εργονομικός, χωρίς φθαλικα.

Δονητής Fun Function Bunny Funny Wave 2.0 με κίνηση κύματος

Κωδικός προϊόντος: D-218168

Δονητής Fun Function Bunny Funny Wave 2.0 με διεγερτή κλειτορίδας και κίνηση κύματος, επαναφορτιζόμενος με USb, υποαλλεργικός, αδιάβροχος, εργονομικός, χωρίς φθαλικα.

 

Δονητής Dolce Vita Genius Silicone ροζ με 7 επίπεδα δόνησης, αδιάβροχος, χωρίς φθαλικα.

Δονητής Dolce Vita Genius Silicone ροζ

 

Δονητής Dolce Vita Vibrator One 10 Speed ροζ επαναφορτιζόμενος με USB, από υποαλλερκική σιλικόνη, με 7 επίπεδα δόνησης, χωρίς φθαλικα, αθόρυβος.

Δονητής Dolce Vita Vibrator One 10 Speed επαναφορτιζόμενος ροζ

Κωδικός προϊόντος: D-228451

Δονητής Dolce Vita Vibrator One 10 Speed ροζ επαναφορτιζόμενος με USB, από υποαλλερκική σιλικόνη, με 7 επίπεδα δόνησης, χωρίς φθαλικα, αθόρυβος.

 

Ας πάμε όμως στους ρεαλιστικούς φαλλούς. Εδώ σας προτείνουμε :

Cock Realistic Flesh ρεαλιστικός φαλλός με βεντούζα

Cock Realistic Flesh ρεαλιστικός φαλλός με βεντούζα

Κωδικός προϊόντος: D-219164

Ϊσως ο πιο ρεαλιστικός φαλλός που υπάρχει στην αγορά. Ο Cock Realistic Flesh ρεαλιστικός φαλλός έχει βεντούζα για να τον σταθεροποιήσετε στο σημείο που προτιμάτε για να απολαύσετε πλήρως την στάση του σεξ που θέλετε.

 

Ρεαλιστικός φαλλός με βεντούζα Mr Intense 12 18.2 -O- 2.5CM υποαλλεργικός, εύκαμπτος με ρεαλιστική υφή.

Mr Intense 12 ρεαλιστικός φαλλός 18.2 -O- 2.5CM με βεντούζα

Κωδικός προϊόντος: D-216093

Ρεαλιστικός φαλλός με βεντούζα Mr Intense 12 18.2 -O- 2.5CM υποαλλεργικός, εύκαμπτος με ρεαλιστική υφή. Η βεντούζα υπάρχει για να τον σταθεροποιήσετε στο σημείο που προτιμάτε για να απολαύσετε πλήρως την στάση του σεξ που θέλετε.

 

Φαλλός Xray Clear 18 εκ X 4 εκ διάφανος, υποαλλεργικός, χωρίς Χωρίς Φθαλικα/Phthalate free.

Φαλλός Xray Clear 18 εκ X 4 εκ

Κωδικός προϊόντος: D-224104

Φαλλός Xray Clear 18 εκ X 4 εκ διάφανος, υποαλλεργικός, Χωρίς Φθαλικα/Phthalate free.

 

Ρεαλιστικός φαλλός από σιλικόνη Cock Miller Silicone Density Cocksil Articulable 19.5cm, χωρίς λάτεξ, χωρίς φθαλικα, υποαλλεργικός.Ρεαλιστικός φαλλός από σιλικόνη Cock Miller Silicone Density Cocksil Articulable 19.5cm, χωρίς λάτεξ, χωρίς φθαλικα, υποαλλεργικός.

Ρεαλιστικός φαλλός Cock Miller Silicone Density Cocksil Articulable 19.5cm

Κωδικός προϊόντος: D-224954

Ρεαλιστικός φαλλός από σιλικόνη Cock Miller Silicone Density Cocksil Articulable 19.5cm, χωρίς λάτεξ, χωρίς φθαλικα, υποαλλεργικός.

 

Εν κατακλείδι η απόλαυση που θα πάρετε αξίζει με το έξοδο των 20€-50€.

Με δονητή ή με ρεαλιστικό φαλλό θα βοηθήσετε την διέγερση των αισθήσεων σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

 
You are currently viewing Δονητές sex shop : Δονητές ή ρεαλιστικό φαλλό;